Quiz spil app

QuizzLand: Quiz spil på dansk – Apps i Google Play

QuizzLand er et paratvidens spil fyldt med underholdning, hvor du får adgang til et ubegrænset antal af spørgsmål, der ikke findes noget andet sted.

Test din viden gennem et intellektuelt spil med spørgsmål og svar på dansk!

Quiz Planet ・ i App Store

Quiz Planet er et hurtigt, intergalaktisk quiz-spil, hvor du spiller mod dine egne venner og kan udfordre andre spillere.

Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om Quiz Planet ・. Download Quiz Planet ・ til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Spørgsmål & Svar: QuizzLand 4+ – App Store

QuizzLand er et gratis lærerigt spil med få reklamer, der tilbyder dig mere end 40.000 af de bedste paratvidens spørgsmål, samt en detaljeret forklaring.

Udfordr dine venner! – Quiz Planet

Quiz Planet

Velkommen til et af de storslåede sociale quiz-spil i galaksen. Quiz Planet kan spilles via iOS, Android, Facebook, og alle moderne browsere.

Quiz og test din paratviden – QuizStone

QuizStone – Quiz og test din viden

Spil quizzer med gode quiz spørgsmål og lærerige svar. Test din viden og bliv klogere. Quizzen er god til børn og voksne som elsker at quizze i paratviden.

Paratviden spil bedste apps for iPhone – AppStorio

Paratviden spil bedste apps for iPhone

Hvem ved mest? Junior 1+. 10 years ago by QuizStone ApS 9.0.6. Leg og lær noget nyt i dette quizspil med sjov og nyttig viden …

Paratviden spil bedste apps for iPhone

Quiz Battle: Anmeldelse af Illustreret Videnskabs mobil quiz app

Quiz Battle: Anmeldelse af Illustreret Videnskabs mobil quiz app – AHOT

17. apr. 2013 — Quiz Battle er et underholdende Quizspil, hvor du udover at konkurrere med dine modspillere også bliver udfordret på din paratviden i alt fra …

Kahoot! – bedste quiz app til iOS og Android – Mobil.nu

15. aug. 2017 — Folkene bag Kahoot slår da også meget på tromme for netop læring og uddannelse med quiz appen og de promoverer nye læringsspil på hjemmesiden.

De bedste quiz-spil til iPhone – Soy de Mac

De bedste quizspil til iPhone | Anvendt | Jeg er fra mac

24. sep. 2019 — Tusinder og tusinder af spil er tilgængelige på App Store og blandt dem alle trivia spil De er allerede en klassiker, der skabte springet …

Klassiske quiz-spil er stigende. I dag bringer vi dig de bedste spørgsmål og svar-spil, du kan nyde på din iPhone

Populær quizapp runder 20 mio. brugere – Berlingske

Populær quizapp runder 20 mio. brugere

12. jun. 2014 — Det er islandske Plain Vanilla Games, der står bag quizappen. Det er en såkaldt social quizapp, hvilket betyder, at den understøtter interaktion …

Den islandsudviklede quizapp QuizUp har satset på flere lande – og muligheden for at quizze på flere sprog. Den har nu rundet 20 millioner brugere siden lanceringen i november.

Keywords: quiz spil app