Få kølevarer transporteret godt og sikkert

Restauranter, supermarkeder og andre brugere og forhandlere af kølevarer ved, hvor vigtigt det er, at dette er frisk og køligt, når det ankommer. Det er derfor essentielt at have en pålidelig leverandør, som kan varetage denne yderst vigtige opgave. Hverken kunder eller ansatte ønsker fordærvede madvarer, så vælg derfor det rette fragtfirma til at fragte jeres køle- og frostvarer. 

En leverandør der er til at stole på

Mange madvarer bliver yderst hurtigt dårlige, når de skal transporteres over længere afstande og længere tid. Ved at vælge køletransport fra Blue Water Shipping, vil I få et stærkt team af chauffører, som hver dag gør deres bedste, for at jeres kølervarer holdes friske og lækre trods flere timers transport. Vi er vant til at håndtere korttidsholdbare produkter såsom grøntsager og mejeriprodukter, men også både skaldyr og fisk. Vi står derfor også klar til at varetage din køletransport, uanset hvilken eller hvilke typer af madvarer, som du skal have transporteret.

Temperaturen overvåges nøje

Når madvarer skal fragtes, er temperaturen altafgørende. Selv de mindste udsving kan have afgørende betydning for, hvorvidt varerne er friske eller ej, når du som kunde modtager dem. Når varerne transporteres i lastbiler, foregår dette derfor i store kølebiler, som kan holde varerne på den rette temperatur. Ligeledes overvåges temperaturen nøje, når varerne fragtes både til havs og i luften. Du skal altså ikke frygte, at du pludselig står med en sending sure fisk, den dag der er fyldt op i restauranten, grundet en uerfaren medarbejder inden for køletransport.