Gode aktiviteter for dig og dit barn på en regnvejrsdag

Har du planlagt diverse udendørsaktiviteter for dig og dit barn, men er vejret ikke til at være udenfor? Det er selvfølgelig ærgerligt. Men heldigvis findes der masser af andre sjove ting, som I kan lave sammen indenfor. Mangler du idéer til, hvad I kan finde på, finder du flere gode forslag her.

Sjove ting du kan lave med dit barn, når det regner

Det kan være svært at finde på idéer til, hvad I skal lave, når I bare er derhjemme. Herunder finder du flere sjove ting, som I kan give jer i kast med:

  • Bag boller eller en god kage – I kan altid starte med at bage boller eller en god kage, som I kan hygge jer med. I har masser af tid til at være i køkkenet, så I skal ikke skynde jer med at blive færdige. Efterfølgende kan I glæde jer til at spise boller eller kage.
  • Lav et eksperiment – Du kan ydermere lave et eksperiment sammen med dit barn. Der findes en masse sjove eksperimenter, som I begge vil elske, så det er bare med at finde det rette. Du kan tage et kig på nettet, hvor du kan finde guides til forskellige eksperimenter. Til nogle eksperimenter er det dog nødvendigt med laboratorieudstyr. 
  • Lav en forhindringsbane – Du kan prøve at lave en stor forhindringsbane for dig og dit barn ved brug af madrasser, puder, tæpper og så videre. Tænd for musikken og så kan I ellers gå i gang med en masse sjov.