Brug en metaldetektor til kvalitetskontrol

Har du hørt, at metaldetektorer bliver brugt i fødevarebranchen, men ved du ikke helt, hvad de bliver brugt til? Så skal du læse med videre her. Metaldetektorer er yderst vigtige, når det kommer til kvalitetskontrol i eksempelvis fødevarebranchen. Men hvordan kan det så være?

Hvorfor er metaldetektorer vigtige til kvalitetskontrol?

En metaldetektor er utrolig vigtig i forbindelse med kvalitetskontrol i blandt andet fødevarebranchen. Det er på grund af, at den kan opdage metalliske fremmedlegemer. Det er muligt at vælge mellem flere forskellige metaldetektorer, der kan bruges til netop dette formål.

Du kan altså finde frem til lige præcis den metaldetektor, der passer bedst til dine behov. Så hvilken metaldetektor skal du vælge? Metaldetektorer fra CEIA er uden tvivl et rigtig godt valg.

Derfor bør du vælge metaldetektorer fra CEIA

Når det drejer sig om fødevarebranchen, kan de forskellige virksomheders kvalitetskontrol sagtens blive udfordret af, at produkterne afgiver et højt signal ved metaldetektering. Eksempelvis vil fersk kød typisk give et højt signal på grund af salte m.m. Dog er der ikke nogen fremmedlegemer i kødet.

Køber du derimod en metaldetektor fra CEIA, undgå du dette problem. Disse metaldetektorer undertrykker produkternes egne signaler. Med hjælp fra Multispektrum-teknologien optimerer metaldetektoren ydermere dine linjers søgeevne efter metalliske fremmedlegemer.

Det er altså en fordel at have en metaldetektor. Den kan være med til at øge produktiviteten, mens den på samme tid er med til at sørge for, at diverse regler inden for dette område bliver overholdt. Er du i tvivl om noget, er det altid en god idé at søge rådgivning hos en forhandler af metaldetektorer til dette formål.