Tips til at forlænge din mobils levetid

Har du en virksomhed, kan det være, at du har brug for en mobil og derfor telefoni til erhverv, så du altid kan komme i kontakt med dine kunder, dine klienter, dine samarbejdspartnere m.fl. Men du er også afhængig af, at din mobil virker upåklageligt. Her finder du flere tips til, hvordan du forlænger din mobils levetid, så den ikke kun holder de typiske fire til fem år. 

Beskyt din mobil med et cover og panserglas

Mange mennesker får ødelagt deres mobil ved at tabe den. Du bør derfor sørge for, at den delikate teknologi er beskyttet mod slag og skader ved hjælp af et cover og panserglas. Derved er din mobil beskyttet på bedste vis. 

Det er vigtigt at opdatere mobilen til den seneste software

Er du den type, der altid udsætter opdateringen af din mobil? Det bør du straks lave om på, da det er vigtigt, at din mobil til alle tider er opdateret til den nyeste version. På den måde vil din mobil fungere hurtigere og bedre ligesom, at virusbeskyttelsen er fuldstændig opdateret. 

Sørg for at genstarte din mobil én gang om ugen

I og med at din mobil er en lille computer, så har den brug for at blive genstartet en gang imellem. Det er en god idé at gøre det til en vane at genstarte mobilen én gang om ugen. Derved får du blandt andet fjernet alle unødvendige filer.

Sundhedstjek er godt for din mobil

Der findes flere apps, som kan hjælpe dig med at analysere din mobils sundhed.